facebook  twitter  youtube instagram

Ik ben ambassadeur van Oost Pact Door en ik ga voor ...

De ambassadeurs van Oost Pact Door - mensen die in Oost wonen en/of werken - inspireren anderen om zich in te spannen voor de wijk. Als ambassadeur bepaal je zelf je doel en de tijd en energie die je hierin wilt investeren.
OostPactDoor ambassadeur EsterStracke NataschaVisser

Ester Stracke en Natascha Visser

Bewoners en buurtmeisjes van Oost

Wij wonen allebei meer dan 10 jaar met veel plezier in onze wijk. Wij houden van de mogelijkheden die Schiedam-Oost biedt en van de mensen die er wonen. We kennen inmiddels al aardig wat Oosterlingen; vrienden, (directe) buren en ouders van school. Maar Oost telt bijna 12.000 inwoners, dus er zijn er vooral een heleboel die we nog níet kennen. Daar willen we verandering in brengen.

De Buur(t)meisjes van Oost
Onder de naam 'de Buur(t)meisjes van Oost' gaan wij de komende tijd op pad. Zodra we tijd hebben, springen we op de fiets en rijden we de wijk door voor een vrijblijvend praatje met voorbijgangers, mensen die gezellig buiten zitten of aan het klussen zijn. Is er niemand op straat? Dan bellen we aan op een willekeurig adres. We nemen zelf de koffie en koekjes mee! We horen graag wat de bewoners beweegt, wat hun favoriete plek in Oost is en waar ze gelukkig van worden. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dus óók positiviteit!

Wij zijn ambassadeurs van Oost Pact Door en wij gaan voor een positiever Oost.

A3 corona

Bekijk de video's