De laatste twee weken van september staan in het teken van Fit Oost: een programma vol gratis proeflessen, workshops en bijeenkomsten voor iedereen die fit wil worden of blijven.

Hoe bedoel je fit?
Met 'fit zijn' bedoelen we 'lekker in je vel zitten', zowel fysiek als mentaal. Dat begint met gezonde gewoonten: letten op wat je eet, regelmatig bewegen, zorgen voor een goede nachtrust. Maar het gaat ook om op een gezonde manier denken. En net als dat je spieren en conditie kunt trainen, kun je ook je geest trainen. Je kunt bijvoorbeeld leren om beter om te gaan met stress en tegenslag. 

Waarom Fit Oost?
Werken aan een gezonde leefstijl levert heel veel voordelen op. De eerste stap zetten is soms best lastig. Tijdens de Fit Oost-weken maken we het je een stukje makkelijker. Je kunt op verschillende plekken in de wijk kennismaken met aanbieders van sport- en beweegactiviteiten, en leefstijladvies krijgen. Helemaal gratis en vrijblijvend. Kom gerust kijken of het iets voor jou is. We hoeven echt niet allemaal een sixpack te kweken, als je maar in beweging komt. En omdat je het samen met wijkgenoten doet, is het ook nog eens gezellig!

Bekijk het programma