facebook  twitter  youtube instagram
Tussen februari en oktober kun je elke eerste maandag van de maand tussen 18.00 en 20.00 uur je grofvuil langsbrengen bij het mobiele inzamelpunt op het Van 't Hoffplein. 


Onder grofvuil wordt verstaan: alles wat te groot is voor de afvalcontainers en wat niet gescheiden kan worden ingeleverd. 

Data 2023
Maandag 6 februari
Maandag 6 maart
Maandag 3 april
Maandag 1 mei
Maandag 5 juni
Maandag 3 juli
Maandag 3 augustus
Maandag 4 september
Maandag 2 oktober.

Aanlevervoorwaarden
Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat je het grofvuil al vóór 18.00 uur op het inzamelpunt achterlaat. Ook kunnen bepaalde soorten afval niet in de grofvuilwagen worden gegooid, zoals tuinafval, matrassen, puin, steen, zand, asbest, klein chemisch afval en elektrische apparaten. Restafval kun je kwijt in de ondergrondse afvalcontainers.
Op de inzamellocatie worden materialen als kunststof, metaal, papier en hout apart ingenomen. Houd hier s.v.p. rekening mee als je het komt brengen door het zelf ook zo veel mogelijk apart te houden.

De milieustraat
Op alle andere dagen (met uitzondering van woensdag en zondag) kun je grofvuil zelf naar de milieustraat van Irado brengen. Ben je niet in staat om op eigen gelegenheid naar de milieustraat te komen, dan kun je via www.irado.nl of op 010-2621000 een ophaalafspraak maken. Op de website van Irado vind je meer informatie over de aanbiedregels en de openingstijden van de milieustraat.

Hulp nodig?
Heb je veel grofvuil of zware dingen die je niet alleen kunt tillen, vraag dan of wijkgenoten je willen helpen. Je kunt je hulpvraag ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen. 

Initiatief
De mobiele grofvuilinzameling in de wijk is een idee van wijkbewoners en wordt ondersteund door Buurtwerkplaats De Buren en Irado. 


verlenging pilot

Lees het wijkmagazine online!

Wijkmagazine Oost cover nummer1