facebook  twitter  youtube instagram
Het wijkoverleg van maandag 22 juni vindt digitaal plaats. Door de coronamaatregelen is het helaas onmogelijk om momenteel met een grote groep in het wijkhuis samen te komen.

Hoe werkt het? Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de dag van het wijkoverleg ontvang je per e-mail instructies over digitaal vergaderen (met Microsoft Teams) en een link waarmee je aan het overleg kunt deelnemen. Dat kan vanaf je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon. Ervaring is niet nodig en je hoeft er vooraf géén software voor te installeren.

Het overleg start om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur kun je alvast online komen.

Voor bewoners die echt niet digitaal kunnen deelnemen, zijn er die avond in de grote zaal van het wijkhuis (Boerhaavelaan 79) acht zitplaatsen beschikbaar. Daar wordt het wijkoverleg uitgezonden op een groot scherm. Vragen of opmerkingen uit de zaal worden door een medewerker van het wijkhuis via een live chat aan de voorzitter doorgegeven. Een zitplaats aanvragen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

digitaal wijkoverleg oost