facebook  twitter  youtube instagram

In de Week van het Geluk (van 1 t/m 8 oktober) zetten we in Oost samen zoveel mogelijk stappen tegen de eenzaamheid. Acht dagen lang kun je elke dag een andere wandelroute door de wijk lopen. De routes zijn ongeveer 8000 stappen per persoon (ongeveer 5 km) of 8000 stappen met twee personen (ongeveer 2,5 km). Iedereen kan meelopen, van jong tot oud. Je kunt je samen met een wandelmaatje aanmelden, of je aangeven dat je een wandelmaatje zoekt.

 

Alle wandelroutes starten én eindigen bij het Wijkhuis Oost. Daar haal je de routebeschrijving op en staat wat te drinken voor je klaar. Als je als wandelmaatje aan iemand bent gekoppeld, ontmoet je elkaar daar. Elke route heeft een eigen routekaartje en voert langs allerlei plekken in de wijk die het ontdekken waard zijn. Je kunt de routekaartjes in het wijkhuis ophalen tussen 13.00 en 13.30 uur en tussen 19.00 en 19.30 uur. Vervolgens kun je de route in je eigen tempo volgen.

Na afloop van iedere wandeling ontvang je een kleinigheidje en leggen we daarnaast als organisatie per gelopen wandeling € 1 in een potje. Het totaal wordt gebruikt om in december iets extra’s te doen voor ouderen in onze wijk.

Trek de stoute (wandel)schoenen aan en nodig een buur uit om met je mee te gaan. Laten we samen zo veel mogelijk stappen tegen de eenzaamheid zetten!


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via Kari Kolstrup, per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-14559988. Geef op met hoeveel personen je meewandelt, op welke dag(en) en hoe laat, of je 8000 of samen 8000 wilt lopen en of je een wandelmaatje zoekt of wilt zijn.


Uiteraard houden we ons aan de RIVM-regels en wandelen we op veilige afstand van elkaar.

wandelingen wvhg