facebook  twitter  youtube instagram
Tot het eind van 2018 komt de vuilniswagen van Irado elke maandag naar Oost en kun je tussen 18.00 en 20.00 uur je grofvuil komen inleveren. Voor 2019 zijn 7 en 14 januari bevestigd.

Onder grofvuil wordt verstaan: alles wat te groot is voor de afvalcontainers en wat niet gescheiden kan worden ingeleverd.

Roulerende locaties
Voor 2019 zijn de volgende locaties en data bekend:
  • maandag 7 januari 2019: hoek Marconiweg/Ohmstraat
  • maandag 14 januari 2019: Dieselstraat

Aanlevervoorwaarden
Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat je het grofvuil al vóór 18.00 uur op het inzamelpunt achterlaat. Ook kunnen bepaalde soorten afval niet worden meegenomen, zoals klein chemisch afval, verf, puin, steen, zand, asbest, elektrische apparaten en TL-buizen. Deze kun je naar de milieustraat aan de Fokkerstraat brengen. Restafval kun je kwijt in de ondergrondse afvalcontainers.

De milieustraat
De grofvuilinzameling in de wijk is een aanvullende dienst. Op alle andere dagen (met uitzondering van woensdag) kun je grofvuil zelf naar de milieustraat van Irado brengen. Ben je niet in staat om op eigen gelegenheid naar de milieustraat te komen, dan kun je via www.irado.nl of op 010-2621000 een ophaalafspraak maken. Op de website van Irado vind je meer informatie over de aanbiedregels en de openingstijden van de milieustraat.

Hulp nodig?
Heb je veel grofvuil of zware dingen die je niet alleen kunt tillen, vraag dan of wijkgenoten je willen helpen. Je kunt je hulpvraag ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen. 

Initiatief
De grofvuilinzameling in de wijk is een idee van wijkbewoners en wordt ondersteund door de gemeente Schiedam en Irado.
verlenging pilot