facebook  twitter  youtube instagram
In de omgeving van basisschool De Peperklip is de afgelopen tijd een aantal grote en kleine verbeteringen in de buitenruimte aangebracht. Afgelopen zomer werd daar de Krajicek Playground - beter bekend als Het Schieveldje - met onderliggende waterberging opgeleverd. De school heeft geïnvesteerd in een groener schoolplein en aan beide kanten van het gebouw zijn lichtjes in de bomen gehangen. In de Fahrenheitstraat wordt momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de herbestrating, en is op bewonersinitiatief een tuintje aangelegd dat door buren wordt onderhouden.

Voor de komende tijd staan nog enkele aanpassingen op de planning, waaronder het plaatsen van pergola's en het aanbrengen van belettering op de school, de peuterspeelzaal en de sporthal zodat meer eenheid wordt gecreëerd. Hieronder staan enkele impressies van het beoogde eindresultaat.

Al deze ingrepen zijn bedoeld om de omgeving prettiger, groener en veiliger te maken. Op de lange termijn heeft De Peperklip de wens om te vernieuwen. Hiervoor zijn in samenwerking met de gemeente al eerste verkenningen uitgevoerd. De toekomst zal moeten uitwijzen of deze plannen ook haalbaar zijn.

impressie belettering peperklip

impressie belettering peperklip

impressie pergola peperklip

impressie pergoa peperklip

impressie prikkabel daltonstraat

impressie prikkabel fahrenheitstraat