facebook  twitter  youtube instagram
Kees Koopmans en Ayfer Kirilmaz zijn de nieuwe wijkagenten van Oost. 

Kees werkt al sinds 2002 bij de politie, waarvan de meeste jaren als wijkagent in West en Centrum. Ayfer is geboren en getogen in Oost. Ze heeft onder meer bij de vreemdelingenpolitie en bij de politie in Spangen gewerkt en was eerder wijkagent in Vlaardingen.

De wijkagenten zijn binnen Oost het aanspreekpunt voor zaken als overlastgevende jongeren, milieudelicten en criminaliteit. Zij werken samen met de gemeente en met maatschappelijke organisaties als het WijkOndersteuningsTeam (WOT). Heb je een vraag of wil je iets met Kees en Ayfer bespreken, bel dan 0900-8844 of stuur een bericht via de website van de politie.

Kees is te volgen op Facebook en Twitter.

oost wijkagenten
broodtrommel

De Broodtrommel van Oost

De Broodtrommel van Oost is een nieuw wapen in de strijd tegen de rattenoverlast. Op diverse plekken in de wijk wordt brood ingezameld. Van de broodresten wordt biogas gemaakt.

Meer informatie
gfe

GFE-inzameling

Ongeveer een kwart van ons restafval bestaat uit groenten-, fruit- en etensresten. Deze worden apart ingezameld en gecomposteerd. De gfe-containers worden op verzoek van wijkbewoners geplaatst. 

Meer informatie
grofvuilinzameling

Mobiele grofvuilinzameling

De eerste drie maandagen van de maand komt de grofvuilwagen van Irado naar Oost. Tussen 18.00 en 20.00 uur kun je grofvuil komen brengen.

Meer informatie
ambassadeurs

Ambassadeurs

De ambassadeurs van Oost Pact Door - mensen die in Oost wonen en/of werken - inspireren anderen om zich in te spannen voor de wijk. Als ambassadeur bepaal je zelf je doel en de tijd en energie die je hierin wilt investeren.

Meer informatie
wijkportaal

Wijkportaal Oost

Op het wijkportaal zie je welke organisaties in Oost actief zijn en welke activiteiten zij organiseren. Ook vind je er nieuwtjes, een burenboek en een vraag-en-aanbod-prikbord.

Meer informatie
natuurvriendelijke oever

Natuurvriendelijke oever

Met de aanleg van een natuurvriendelijke oever aan de Swammerdamsingel  krijgt de natuur meer ruimte, waardoor een rijkere variatie aan planten en dieren ontstaat en de waterkwaliteit verbetert. 

Meer informatie

Bekijk de video's