facebook  twitter  youtube instagram
Hoe ervaar jij je wijk, aan welke informatie of ondersteuning heb jij behoefte en welke activiteiten zou je graag in de wijk georganiseerd zien (of misschien wel zelf organiseren)? Schuif aan bij de mobiele wijktafel en ga in gesprek met de professionals, buurtinitiatieven en vrijwilligers van Oost.

Data:
  • maandag 6 mei van 18.30-20.00 uur (omgeving Marconiweg)
  • dinsdag 14 mei van 18.30-20.00 uur (omgeving Edisonplein)
  • maandag 20 mei van 18.30-20.00 uur (omgeving Van ’t Hoffplein)
  • dinsdag 28 mei van 18.30-20.00 uur (omgeving Halleyplein)
broodtrommel

De Broodtrommel van Oost

De Broodtrommel van Oost is een nieuw wapen in de strijd tegen de rattenoverlast. Op diverse plekken in de wijk wordt brood ingezameld. Van de broodresten wordt biogas gemaakt.

Meer informatie
gfe

GFE-inzameling

Ongeveer een kwart van ons restafval bestaat uit groenten-, fruit- en etensresten. Deze worden apart ingezameld en gecomposteerd. De gfe-containers worden op verzoek van wijkbewoners geplaatst. 

Meer informatie
grofvuilinzameling

Mobiele grofvuilinzameling

De eerste drie (en incidenteel de vierde) maandagen van de maand komt de grofvuilwagen van Irado naar Oost. Tussen 18.00 en 20.00 uur kun je grofvuil komen brengen.

Meer informatie
ambassadeurs

Ambassadeurs

De ambassadeurs van Oost Pact Door - mensen die in Oost wonen en/of werken - inspireren anderen om zich in te spannen voor de wijk. Als ambassadeur bepaal je zelf je doel en de tijd en energie die je hierin wilt investeren.

Meer informatie
wijkportaal

Wijkportaal Oost

Op het wijkportaal zie je welke organisaties in Oost actief zijn en welke activiteiten zij organiseren. Ook vind je er nieuwtjes, een burenboek en een vraag-en-aanbod-prikbord.

Meer informatie
natuurvriendelijke oever

Natuurvriendelijke oever

Met de aanleg van een natuurvriendelijke oever aan de Swammerdamsingel  krijgt de natuur meer ruimte, waardoor een rijkere variatie aan planten en dieren ontstaat en de waterkwaliteit verbetert. 

Meer informatie

Bekijk de video's