facebook  twitter  youtube instagram
Tijdens de Week van het Geluk organiseren wijkbewoners, welzijnsorganisaties en ondernemers diverse activiteiten waarbij ontmoeten, genieten en het creëren van ‘geluksmomentjes’ centraal staan. Ontmoet jij graag je wijkgenoten en lijkt je het leuk om iets met elkaar te doen? Sluit dan aan bij een of meerdere activiteiten. Of ga langs bij een van de ondernemers en verzilver je korting of gratis traktatie. Kijk snel in het programmaboekje om te zien wat je allemaal kunt doen.

Wees een geluksbrenger
Wil jij iemand ook een geluksmomentje bezorgen? Nodig dan een buur of familielid uit om met je mee te gaan. Of verblijd deze week een ander met een glimlach of een vriendelijk gebaar. Want we wonen allemaal het prettigst in een wijk waar iedereen naar elkaar omziet.

Wijkagenda
Buiten de Week van het Geluk kun je het hele jaar door op allerlei plekken in Oost terecht voor een kopje koffie, een praatje en deelname aan activiteiten. Je vindt het volledige programma op wijkportaal.oostpactdoor.nl.

A3 WeekVanHetGeluk Oost web Pagina 1 kopie
broodtrommel

De Broodtrommel van Oost

De Broodtrommel van Oost is een nieuw wapen in de strijd tegen de rattenoverlast. Op diverse plekken in de wijk wordt brood ingezameld. Van de broodresten wordt biogas gemaakt.

Meer informatie
gfe

GFE-inzameling

Ongeveer een kwart van ons restafval bestaat uit groenten-, fruit- en etensresten. Deze worden apart ingezameld en gecomposteerd. De gfe-containers worden op verzoek van wijkbewoners geplaatst. 

Meer informatie
grofvuilinzameling

Mobiele grofvuilinzameling

De eerste drie (en incidenteel de vierde) maandagen van de maand komt de grofvuilwagen van Irado naar Oost. Tussen 18.00 en 20.00 uur kun je grofvuil komen brengen.

Meer informatie
ambassadeurs

Ambassadeurs

De ambassadeurs van Oost Pact Door - mensen die in Oost wonen en/of werken - inspireren anderen om zich in te spannen voor de wijk. Als ambassadeur bepaal je zelf je doel en de tijd en energie die je hierin wilt investeren.

Meer informatie
wijkportaal

Wijkportaal Oost

Op het wijkportaal zie je welke organisaties in Oost actief zijn en welke activiteiten zij organiseren. Ook vind je er nieuwtjes, een burenboek en een vraag-en-aanbod-prikbord.

Meer informatie
natuurvriendelijke oever

Natuurvriendelijke oever

Met de aanleg van een natuurvriendelijke oever aan de Swammerdamsingel  krijgt de natuur meer ruimte, waardoor een rijkere variatie aan planten en dieren ontstaat en de waterkwaliteit verbetert. 

Meer informatie

Bekijk de video's