facebook  twitter  youtube instagram
michael expo familieverhalen uit oostOp dinsdag 1 oktober wordt de expositie 'Familieverhalen uit Oost' feestelijk geopend in de Bibliotheek Oost. Deze expositie werd gemaakt door de bewoners zelf: zij deelden hun verhalen, tekenden ze op, maakten de fotoportretten, ontwierpen en bouwden de expositie. Kortom, 100% Made in Oost! Stichting Mooi Werk ondersteunde het proces. Een jaar na aanvang van dit avontuur vieren en presenteren we met gepaste trots het eindresultaat. Wees welkom!

Familieverhalen uit Oost vertelt in beeld en tekst het persoonlijke verhaal van veertien wijkbewoners. Een aantal van hen is er geboren en getogen, anderen kwamen van ver aanwaaien en gingen nooit meer weg. De kleurrijke portretten vertellen ons stuk voor stuk iets intiems en unieks maar ook iets herkenbaars en universeels: wat het is om lief te hebben, verbonden en geborgen te zijn, en wat het betekent om afscheid te nemen en opnieuw te beginnen.

Na de openingsceremonie, die wordt verricht door wethouder Duncan Ruseler, is er gelegenheid om de expositie te bekijken en in gesprek te gaan, onder het genot van een borrel, een hapje én livemuziek van jazzmuzikanten uit ... Oost!

Datum en tijd
Dinsdag 1 oktober, 17:00-19:00 uur (start ceremonie: 17:30 uur)

Locatie 
Bibliotheek Oost (Singel 24)

De expositie zal enkele weken te zien zijn op Singel 24, en daarna op een nog nader te bepalen plek in de wijk worden opgebouwd.