Netwerk Groen Oost

Wil jij je bij het netwerk aansluiten of heb je een idee waarover je van gedachten wilt wisselen? Neem dan contact op met info@oostpactdoor.nl

Gratis plantjes voor geveltuintjes

Houd zaterdag 1 juni alvast vrij in je agenda, want dan vieren we de tweede editie van Groenfestival van Oost! Tussen 12.00 en 18.00 uur is er bij de buurtwerkplaats van alles te doen en te beleven.

Kom gezellig buurten en timmer je eigen plantenbak of regentontuintje of doe inspiratie voor een geveltuintje. De Plankenman komt met zijn mobiele zaagmachine een paar grote Schiedamse iepen tot planken verzagen. Daarvan maakt de buurtwerkplaats dan weer boombakken of insektenhotels voor de stad. En natuurlijk is er livemuziek, lekker eten - buurvrouw Ans bakt pannenkoeken en in de loop van de middag gaat de barbecue aan - en voor de kinderen een supergroot springkussen. 

Na afloop krijg je een gratis plantje mee om je eigen straat, tuin of balkon mee te vergroenen én je maakt kans op een van de twee houten plantenbakken die worden verloot onder alle bezoekers.

We zien je graag op 1 juni bij de buurtwerkplaats (Parallelweg 403, achter het station). Het festival is uiteraard gratis! 

Lijkt het je leuk om te helpen het festival te organiseren? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Initiatieven Groen Oost
Wij zijn Groen Oost
  • Ans zocht een groen plekje in een levendige volkswijk en vond het in Oost. Ze zet zich in voor een groenere en gezelligere wijk.

    Het verhaal van Ans